Umenie pomáhať | Slovanet Art Gallery |

Umenie pomáhať


Obrázok
08.12.2010
(8.12.2010. - 31.1.2011)
Benefičná výstava, kde pri kúpe výtvarného diela prispejete konkrétnou sumou na humanitné účely. K dispozícii je takmer 200 obrazov, sôch, plastík a šperkov od 30 slovenských a zahraničných renomovaných autorov, ako aj talentovaných mladých výtvarníkov.

Pozývame vás na prehliadku benefičnej výstavy UMENIE POMÁHAŤ v Slovanet Art Gallery v spolupráci so združením Liga proti rakovine. Galéria odteraz bude pomáhať nielen mladým talentovaným umelcom, ale aj ľudom s onkologickými ochoreniami a ich rodinám. Na projekty boja proti rakovine poputuje konkrétna čiastka z každého predaného diela.

Výtvarníci, z diel ktorých pôjde časť výťažku na konto Ligy proti rakovine:  Róbert Almási, Jaroslav Beliš (mozaiky), Alojz Drahoš (plastiky), Orest Dubay, Pavol Dubina  (sochy), Veronika Fečová (šperky), Pavol Feňuš, Stanislav Harangozó, Pavel Mester, Emil Mlynárčik, Patrícia Pálešová, Martin Račko,  Ľudovít Szkukálek, Peter Vámosi, Mária Vámosiová,  Rudolf Hluchník, (Česká republika), Jan Kraváček (Česká republika), Zsolt Malasits (Maďarsko) a vybrané obrazy z partnerskej Galérie Zlatý rám z Dunajskej Streda.

Výber z vystavených diel